Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2020

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ ΤΑΡΩ | από τον ΑΚΑΣ

Εικόνα
  ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ ΤΑΡΩ | από τον ΑΚΑΣ Διαισθητικές Προβλέψεις για το Νοέμβριο 2020, ανάλυση Ζώδια & κάρτες Ταρώ Ταρώ και ΖΩΔΙΑ σε αναλυτική ερμηνεία από τον ΑΚΑΣ, Ανάλυση με ειδικές καρμικές κάρτες ταρώ.

ΤΟ SPECIAL ΡΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ! Διάλεξε μια κάρτα | Προβλέψεις Ταρώ /ΑΚΑΣ| Pick a card

Εικόνα
  ΤΟ SPECIAL ΡΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ! Διάλεξε μια κάρτα | Προβλέψεις Ταρώ /ΑΚΑΣ| Pick a card ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΡΙΞΙΜΟ ταρώ πολυ SPECIAL με το όνομα ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ! Διάλεξε μια κάρτα Ταρώ Pick a card με τις Προβλέψεις Ταρώ απο τον ΑΚΑΣ. Πολύ ιδιαιτερο & special ρίξιμο ταρω, με μηνύματα σημαντικά από την Βασιλική Αυλή, και φυσικα προβλέψεις από τον ΑΚΑΣ μέσα απο το διάλεξε μια κάρτα ταρω.Special Προβλέψεις Ταρώ!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ 16/10 με αγάπη από τον ΑΚΑΣ!

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ 16/10 με αγάπη από τον ΑΚΑΣ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Γιάννης Ρίτσος: Όνειρο καλοκαιρινού μεσημεριού Απόσπασμα Τότε το φεγγάρι σκόνταψε στις ιτιές κι έπεσε στο πυκνό χορτάρι. Μεγάλο σούσουρο έγινε στα φύλλα. Τρέξανε τα παιδιά, πήραν στα παχουλά τους χέρια το φεγγάρι κι όλη τη νύχτα παίζανε στον κάμπο. Τώρα τα χέρια τους είναι χρυσά, τα πόδια τους χρυσά, κι όπου πατούν αφήνουνε κάτι μικρά φεγγάρια στο νοτισμένο χώμα. Μα, ευτυχώς, οι μεγάλοι που ξέρουν πολλά, δεν καλοβλέπουν. Μονάχα οι μάνες κάτι υποψιάστηκαν. Γι αυτό τα παιδιά κρύβουνε τα χρυσωμένα χέρια τους στις άδειες τσέπες, μην τα μαλώσει η μάνα τους που όλη τη νύχτα παίζανε κρυφά με το φεγγάρι. Νέα Σελήνη στον ΖΥΓΟ και βγάζει μια γλύκα, μια ευχή ώστε οι σχέσεις των ανθρώπων να γλυκάνουν, να τα βρούν, σαν μικρά παιδιά μετά από ένα τσακωμό. Προσευχές ανεβαίνουν σαν το λιβάνι που εξαγνίζει τα μέσα μας. Ο ΖΥΓΟΣ αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο με την μεγάλη ΚΑΡΔΙΑ, που προσπαθεί να βρεί την ισορροπία

Διάλεξε μια Κάρτα Ταρώ & [ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ] ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Σκέψεις & Καρδιά

Εικόνα
  Ανακάλυψε τώρα μέσα απο το Διάλεξε μια Κάρτα Ταρώ και για τον μηνα Οκτώβριο το νεο μας βίντεο σχετικά με το [ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ] Σκέψεις & Καρδιά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει αλλά και οι δικές σου σκέψεις και η καρδιά.