•ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΛΑΜΗ




Η γραμμή της ζωής ξεκινά πάνω απο τον αντιχειρα και καταληγει στο ορος της Αφροδίτης.
Μια καλη γραμμή ζωής είναι μακριά, στενή και βαθιά. Να μην έχει διακοπές ή νησίδες. Η πλατιά γραμμή της ζωής δηλώνει μεγάλη δύναμη και ζωτικότητα ενώ τη δύναμη της θέλησης, απαραίτητη για μια καλη ζωή την φανερώνει μια καλοσχηματισμένη λεπτή γραμμή.
Η γραμμή της ζωής καμπυλώνει στο όρος της Αφροδίτης. Το γεμάτο και μεγάλο (όχι υπερβολικά) όρος της αυτής της θεάς σημαίνει οτι το άτομο θα έχει υγεία, μακροζωία και ευτυχισμένη ερωτική ζωή. Όταν η γραμμή της ζωής είναι χαραγμένη πολύ κοντά στο όρος της Αφροδίτης δηλώνει επισφαλή υγεία  και γενικά εμπόδια.
Η γραμμή του κεφαλιού και της ζωής,να είναι μαζί ενωμένες. Αυτό σημαίνει οτι ο άνθρωπος κυριαρχείται απο τη δύναμη του μυαλού. Επίσης δηλώνει την επιφυλακτικότητα του ατόμου προς τους άλλους. Όσο κοινωνικό και φιλικό και να είναι το άτομο πάντα κάτι θα κρατάει για τον εαυτό του και πολύ δύσκολα θα ανοιχτεί για προσωπικά του ζητήματα. Όταν η ένωσησύνδεση αυτή φτάνει μέχρι το όρος του Κρόνου τότε το άτομο είναι «κλειστό» και μοναχικό.
Όταν η γραμμή της ζωής δεν είναι ενωμένη με τη γραμμή του κεφαλιού τότε έχουμε να κάνουμε με εξωστρεφή χαρακτήρα. 
Αν η απόσταση που χωρίζει τις γραμμές είναι πολύ μεγάλη έχουμε να κάνουμε με ένα ριψοκίνδυνο άτομο που θα ρισκάρει ακόμα και την ίδια του τη ζωή για να πετύχει ότι έχει βάλει στο μυαλό του. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.