#ΑΚΑΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2021

28/6

Αρης στον Κριό και ηχούν τα τύμπανα του πολέμου.

ΑΡΗΣ ο γιός του ΔΙΑ και της ΗΡΑΣ κάθεται μεγαλοπρεπής και αγέρωχος στον θρόνο αψηφώντας Θεούς και κανόνες. Ο Άρχων του Χάους θα μείνει μαζί μας μέχρι τον Ιανουάριο του ’21 σηματοδοτώντας μια δύσκολη διαδρομή.

Ο Κόκκινος Θεός καλεί τα παιδιά του, τους ανθρώπους, να αποδείξουν ότι είναι άξιοι και ικανοί πολεμιστές.

«Παραταγμένοι σε απόλυτη σειρά, ακούνητοι σαν αγάλματα με μάτια γουρλωμένα και μια ψυχή έτοιμη να ξεσπάσει, οι Αρχαίοι στρατιώτες περιμένουν να πιούν Κόκκινο κρασί λίγο νερωμένο, συμβολισμός του αίματος του Θεού Αρη. Ο Αρχηγός τους μαζί με 3 βοηθούς μέσα σε κούπα σκαλιστή με σύμβολο το τόξο, δίνουν στους στρατιώτες 3 γουλιές, λίγο-λίγο, μια διαδικασία σιωπηλή αλλά με καρδιές που βρυχώνται.

Εκείνοι συνεχίζουν ανέκφραστοι, ιδρωμένοι, από τον ήλιο που καίει τις πανοπλίες τους να κοιτάνε στον ορίζοντα εκεί που βρίσκεται ο εχθρός.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ο Αρχηγός των Οπλιτών κάνει 3 μεγάλα βήματα πίσω, χωρίς να μιλήσει, χωρίς να βγάλει κουβέντα από το στόμα του, κοιτάζει τους στρατιώτες του στα μάτια ,κάποιους ίσως να μην ξαναδεί ποτέ, αλλά τα μάτια του που έχουν δει πολλά σαν ηλεκτρικό ρεύμα χτυπάει βαθιά την ψυχή τους και δίνει δύναμη στις καρδιές τους.

Με το δεξί του χέρι πιάνει το Ξίφος από το θηκάρι, σφίγγει τη λαβή με το ιδρωμένο του χέρι και τις φλέβες του να τεντώνονται από την ένταση. Με μια κίνηση σαν αστραπή, σαν κεραυνός που χτυπάει τον Πύργο και τον γκρεμίζει, υψώνει το ξίφος του στον Αέρα, κλάσματα δευτερολέπτου κι όμως έχει προλάβει να πάρει 3 βαθιές ανάσες, με όση δύναμη αντέχει φωνάζει όλα όσα ΘΑ ήθελε να πει σε μια μόνο λέξη…ΑΛΑΛΑΙ, 3 φορές και το χέρι του μένει στον αέρα, ΑΛΑΛΑΙ σημαίνει ΑΕΡΑΣ σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Οι στρατιώτες ακολουθούν το παράδειγμα και υψώνουν τις λόγχες στον αέρα συγχρονισμένοι, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΑΛΑΛΑΙ, 3 φορές.

Ο ΑΡΗΣ παρακολουθεί τα παιδιά του ικανοποιημένος, σηκώνεται αργά, βαδίζει στον δίσκο με την φωτιά, παίρνει κάρβουνο και σχηματίζει στο πρόσωπό του 3 γραμμές σε κάθε μάγουλο, οι γραμμές αυτές είναι μαύρες σκούρες καρβουνιασμένες αλλά στο πρόσωπο του το σκληρό οι γραμμές μεταμορφώνονται σε κόκκινες.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ»

 

28/6 ο ΑΡΗΣ μπήκε στον ΚΡΙΟ, ένας συνδυασμός που μπορεί να φέρει στην ανθρωπότητα αλλά και σε ατομικό επίπεδο, η τον Πόλεμο, την σύγκρουση την ανυπακοή και την βία, η να βρούμε το θάρρος, τη δύναμη, την πρωτοβουλία, και να πραγματοποιήσουμε όλα όσα φοβόμασταν.

Το 2 σημαίνει μέσα από ανθρώπους, το 8 σημαίνει καρμικότητα, σχηματίζουν μαζί το 10, και στο τέλος το 1.

Το αρσενικό 1, ο πρωτοπόρος, που μπορεί να γίνει άτεγκτος, ανυπάκουος, άκαμπτος.

Αυτή η περίοδος, θα δοκιμάσει την αρσενική ενέργεια, κάποιοι άντρες θα τρελαθούν, θυμός, οργή, απιστία, πρόκληση αλλά και ΥΠΕΡ-ΕΓΩΙΣΜΟΣ.

Κάποιοι άντρες θα πέσουν στην κατώτερη ενέργεια, ΤΟ 8 σημαίνει δράση-αντίδραση.

Στην ανώτερη ενέργεια σημαίνει, δημιουργώ, βαδίζω με θάρρος, υλοποιώ, υπερασπίζομαι τον εαυτό μου.

Είναι η περίοδος, της θετικής επικοινωνίας, της λογικής, μπορεί να νιώθεις ότι θες να τα διαλύσεις όλα, όμως περίμενε. Μην αφήσεις τον θυμό να σε κυριεύσει, στοχάσου, κάνε μια παύση, και σαν καλός πολεμιστής και σαν καλή αμαζόνα, ΑΝΕΠΝΕΥΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ, αργά…

Ύψωσε το ξίφος σου δείξε τη δυναμη σου, πολέμησε για τον εαυτο σου αλλά συγκρατήσου, μην φέρεις το χάος, δεν είναι η στιγμή.

Κάνε αυτά που θες, είναι η περίοδος που μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα, πολλά όνειρα, όχι όμως με χάος, όχι με τον κεραυνό του Αρη, αλλά με σύνεση.

 

Δες τον κώδικα του Σύμπαντος, 28/6

2-8-6-7

Τι κρύβεται πίσω από αυτή την γέννηση αριθμών?

2=ΣΥΝ-ΜΑΖΙ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

8=ΔΥΝΑΜΗ-ΚΑΡΜΑ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

10=ΑΛΛΑΓΕΣ-ΘΑ ΖΗΣΩ ΑΛΛΑΓΕΣ

1=ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ

6=ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ-ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

7=ΗΡΕΜΙΑ-ΓΑΛΗΝΗ-ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ, είναι μια πολύ καλη ευκαιρία για κάτι καινούργιο κάτι νέο, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ με πολύ ενέργεια και ΦΩΤΙΑ.

 

 

 

 

 

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.