ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΥΛΗΣ 11/11/2020 μια ανάλυση από τον ΑΚΑΣ

 ΜΗΠΩΣ ΤΟ 11:11 ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ? Είναι συνηθισμένο και συμβαίνει σε πολλούς σε όλο τον πλανήτη να βλέπουν σχεδόν παντού επαναλαμβανόμενους αριθμούς και κυρίως ότι έχει σχέση με τον αριθμό 11. Κοιτάς το κινητό σου η ώρα δείχνει 11: 11, πας βόλτα για καφέ, στο αυτοκίνητο και είναι εμφανές ότι βλέπεις τους συνδυασμούς του 1 παντού! 

Αυτή η χρονιά και περισσότερο από ποτέ πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι με κάποιο τρόπο ακόμα και στον ύπνο τους βλέπουν συνδυασμούς του αριθμού1. Και αυτό γίνεται περισσότερο έντονο οσο πλησιάζουμε την 11/11 του 2020... Πολλές φορές με έχετε ρωτήσει τι σημαίνει αυτό, γιατί συμβαίνει και ποιο είναι το νόημα του! 

Ήρθε η στιγμή να μάθουμε μαζί τι σημαίνει... 11/11 ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΥΛΗ Στην Αριθμολογία το 11 είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός και ονομάζεται ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. Οι Πυθαγόρειοι τον είχαν συνδέσει με την ΚΟΛΑΣΗ, το δέκα ήταν ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ αλλά το 11 ήταν ένας άσχημος αριθμός, διότι εκφράζει την ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ! Ο συμβολισμός που κρύβεται εδώ είναι ο εξής, το 1 σημαίνει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος δεν κοιτά τον ΘΕΟ αλλά τον εαυτό του. Και αγαπά τον εαυτό του τόσο πολύ που ξεχνά τον ΘΕΟ. Για αυτό το λόγο το 11 είναι ένας αριθμός πολύ έντονος και πολύ νευρικός και εγωιστικός και όσοι τον έχουν στο ΔΡΟΜΟ ΖΩΗΣ, στην ΨΥΧΗ η στο ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ τους κυρίως, έχουν τότε Δύσκολες Αποστολές σε αυτή τη ζωή. 

Όμως τους δίνει κάποια εφόδια αυτό ο αριθμός για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. ΤΟ 11 είναι ο αριθμός της διαίσθησης της Πνευματικότητας και της Δυνατότητας της Υλοποίησης. Το 11 όπως είπαμε είναι ιδιαίτερος αριθμός, περιλαμβάνει το 1 της ηγεσίας της πρωτοπορίας και της δημιουργικής σπίθας αλλά περιλαμβάνει και το 2 (1+1=2) και φέρνει τα δώρα της ευαισθησίας, της συναισθηματικής εν συναίσθησης και της συνεργασίας με ανθρώπους. Αμέσως βλέπουμε ότι ο αριθμός 11 εμπεριέχει πολλές ικανότητες και χαρακτηριστικά. 

Ο Αριθμός 11 ακόμα και αν τον δούμε ως σχήμα είναι σαν μια πύλη, 11, με δύο κολώνες και είναι ένα πέρασμα-γέφυρα, μεταξύ Πνευματικού Κόσμου και Γήινου Κόσμου Το Νοέμβριο λοιπόν, 11/11/2020 ανοίγει μια πύλη, αλλά ποια είναι η σημασία της? 11/11/2020 - ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΗΜΕΡΑ Η 11 Νοεμβρίου είναι πολύ ισχυρή μιας και είναι η πρώτη φορά στα 101 χρόνια που συμβαίνει σε επαναλαμβανόμενο έτος, 2020. Τα διπλά του 2020, ενισχύουν την διαίσθηση και την πνευματικότητα η τελευταία φορά που είχε συμβεί ξανά ήταν το 1919. Σκεφτείτε ότι σχεδόν το 99% της ανθρωπότητας δεν έχει ξαναζήσει μια τέτοια εμπειρία. ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΤΟ 2021 Το 2020 είναι η χρονιά τρομακτικών αλλαγών. Είναι η χρονιά όπου μας αλλάζει όλους ως ανθρώπους μέσα από μια μεταμορφωτική διαδικασία (δύσκολη αλλά αναγκαία) και μας ετοιμάζει για το 2021. 

Μια ακόμα χρονιά σημαντική. Οπότε αν νιώθεις ότι ζορίζεσαι και παλεύεις για να καταφέρεις να φέρεις βόλτα το 2020, μάθε ότι δεν είσαι μόνος ή μόνη. Θυμήσου 11=2 = μαζί! 

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? Μήπως βλέπουμε το 11:11 Συνέχεια για να μας υπενθυμίσει τον σκοπό μας στη ζωή? την αποστολή μας? Να μην χάνουμε το κουράγιο μας? Μήπως κάπου εκεί ψηλά, ανοίγουν ένα κανάλι επικοινωνίας μόνο για εμάς, μια υπενθύμιση, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?. Μια υπενθύμιση να ανακαλύψουμε τα δώρα μας, τις ικανότητες μας? Μήπως είναι μια υπενθύμιση να ανακαλύψουμε για ποιο λόγο ήρθαμε σε αυτή την πλάση? Μήπως ήρθε η στιγμή να δυναμώσουμε ενεργειακά? 

5 ΤΡΟΠΟΙ 

1. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Έχουμε περάσει πολλά όλο αυτό το διάστημα, και προσπαθούμε από κάπου να κρατηθούμε είναι απόλυτα φυσιολογικό, ύστερα από όσα περάσαμε. Αλλά πιέζοντας περισσότερο για έλεγχο ίσως πληγωνόμαστε περισσότερο, μήπως λεω μήπως θα ήταν καλύτερο αν αφήσουμε να γκρεμιστεί ότι πλέον δεν μας κρατά σταθερούς? Μήπως να το αφήναμε να κομματιαστεί? Είναι μια περίοδος όπως είπαμε αλλαγών, ίσως και σκληρών αλλαγών, αλλά μήπως να αφήναμε ότι πλέον δεν μας εξυπηρετεί για το ανώτερο καλό μας, χρόνος, άνθρωποι, μέρη, αντικείμενα, σχέδια, ιδέες, συναισθήματα όνειρα, να βγουν, να φύγουν από την ζωή μας? 

Παρατήρησε τι θέλει να φύγει. Παρατήρησε τι έχει ήδη ξεκινήσει και νιώθεις ότι δεν ανήκει πλέον σε εσένα. Παρατήρησε τις αντιθέσεις στον δικό σου κόσμο που ζείς και αν όλο αυτό είναι για το καλό σου. Ευχαρίστησε ότι σε βοήθησε αλλά τώρα έχει πάρει άλλο δρόμο και άφησέ το όσο και αν αυτό πονάει ... Αν νιώθεις θυμό, φόβο, άγχος, θλίψη αυτή την περίοδο, μήπως να δεις μέσα σου βαθιά τι σημαίνουν όλα αυτά. 

 2. ΟΝΕΙΡΑ Οι τελευταίοι 2 μήνες είναι πολύ σημαντικοί και το 11 11 σε καλεί να βάλεις τον σπόρο για το 2021. Όμως εδώ σημαίνει ονειρέψου τι θες και κάνε το πρώτο βήμα, μη μείνεις στο όνειρο, ναι δεν θα είναι εύκολο. 

3. ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ-ΕΝΣΤΙΚΤΟ Μόνο εσύ ξέρεις, τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα, μόνο εσύ γνωρίζεις το σώμα σου, την ψυχή σου το πνεύμα σου και τι ζητάνε για να βρίσκονται σε αρμονική κατάσταση. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου αυτή την εσωτερική φωνή μέσα σου. Το Νοέμβριο οι ενέργειες του 11 θα είναι ισχυρές και το σίγουρο είναι ότι θα ενισχύσει θα ηλεκτρίσει την διαίσθησή σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου διότι κάπου σε οδηγεί. Ακολούθησε τα σημάδια και τους τυχόν συμβολισμούς είναι εκεί για εσένα. 

4. ΔΩΣΕ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΣΩΜΑ-ΠΝΕΥΜΑ-ΨΥΧΗ Καθώς πλησιάζουμε την 11/11 είναι σημαντικό εφόσον βέβαια κάποιος το επιδιώκει και το θέλει, να δόση την κατάλληλη τροφή για το σώμα, πνεύμα και την ψυχή. Το πολύ σημαντικό είναι να δώσει αγάπη και στα 3, να τα ενεργοποιήσεις με αγάπη. 

5. ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Μπορείς να μάθεις τους προσωπικούς σου αριθμούς και τι αποκαλύπτουν για εσένα. Μελέτησε τον Δρόμο Ζωής, τον Αριθμό Ψυχής και τον Αριθμό Πεπρωμένου σου. Μπορείς εντελώς δωρεάν να μπεις στο σαιτ μου και να μάθεις εύκολα άμεσα και γρήγορα για το προσωπικό σου Αριθμολογικό προφίλ https://www.akastarot.gr/profile/ Μπορείς επίσης να μάθεις περισσότερα βλέποντας εδώ κάποια από τα βίντεο https://www.akastarot.gr/arithmologia/ και να διαβάσεις για τον δρόμο ζωής σου και επίσης να μελετήσεις εδώ συμβατότητες με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.