ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ♏ 2 ΜΟΙΡΑ

 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

♏ 2 ΜΟΙΡΑ
Η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό δε θα μπορούσε παρά να είναι ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ, βαθύτατη και μυστήρια.
Αυτή η έκλειψη είναι ένα σημείο. Ένα σημείο αλλαγών. Ένα σημείο υπενθύμισης να αντιληφθούμε το βαθύ μας ψυχολογικό μέτρο και να το αλλάξουμε. Οι αλλαγές είναι όμως και δύσκολες η και επώδυνες. Όταν γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό, τις πραγματικές μας επιθυμίες τότε θα ξεκινήσει ένα ταξίδι. Τόσο καιρό προετοιμαζόμασταν, να μπορέσουμε να πάμε το επόμενο διάστημα ένα βήμα εμπρός. Ο Καθένας με όποιο τρόπο μπορεί.
Ενας νεός κύκλος ανοίγει αλλά αυτός που κλείνει συμβολικά ίσως θυμίζει και το τέλος-τον θάνατο.
Οι εκλείψεις είναι δύσκολες και περίεργες. Είναι αφαιρετικές. Αφαιρούν απο τη ζωή μας, ότι δεν μας χρειάζεται και αυτό γίνεται συνήθως με επίπονο τρόπο. Δε σημαίνει ότι κάποιος θέλει να πονάμε, αλλά η δικής πρόοδος και ανάπτυξη περνά μέσα από δύσκολα μαθήματα.
2 🦂 Μοιρα στο ΣΚΟΡΠΙΟ.
Αυτή η μοίρα είναι ΔΥΝΑΤΗ.
Θα σου διαλύσει ολες τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Αυτή η ΜΟΙΡΑ στο ΣΚΟΡΠΙΟ είναι ΜΟΙΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ της ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ. Και αλήθεια φίλες και φίλοι, πόσο μα πόσο πέφτουμε από τα σύννεφα, όταν διαλύονται ότι είναι ψεύτικο και μάλιστα όχι χρήσιμο.
Αυτή η μοίρα έχει ένα ΟΝΟΜΑ, Ονομάζεται, «ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ».
Στοχάσου, σκέψου πάνω σε αυτή τη μοίρα, τι σου βγάζει μέσα από τα κατάβαθα της ψυχής σου.
Βαθιά φιλοσοφική σκέψη, ένας γνήσιος ΣΚΟΡΠΙΟΣ, όταν είναι σε θετική δόνηση ακουμπά το Θεϊκό χέρι με μια απίστευτη βαθύτητα. Λατρεύει το μυστήριο, έχει αντιληφθεί το μεγάλο ψέμα της δομής αυτής της κοινωνίας και του κόσμου, ψάχνει βαθύτατες αλήθειες, έχει καταλάβει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις αλλάζουν και μεταβάλλονται πολύ εύκολα.
Μελετά λοιπόν τις ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ εδώ με την ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ γίνεται ένας ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Μας βοηθά να διαλύσουμε τις αυταπάτες μας. Έχει αλλάξει η οπτική του, έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα στη ζωή, χωρίς όμως να χάνει την πίστη του, χωρίς να χάνει την θεϊκή υπόσταση αυτού του κόσμου.
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ βλέπει τα πράγματα αλλά και τους ανθρώπους σύμφωνα με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους ΑΞΙΑ.
Τι μας λεει επίσης αυτή η μοίρα. Αν δεν αλλάξουν οι κοινωνίες, αν δεν μάθουν οι άνθρωποι να συνεργάζονται, να αλληλο υποστηρίζονται θα βγαίνει πάντα ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. Θα ΣΚΟΡΠΙ-ΖΟΜΑΣΤΕ και θα πληγώνουμε βαθύτερα, ολο και βαθύτερα ο ένας τον άλλον.
ΟΜΩΣ υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικο, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από το παρελθόν, από ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ που μας πονάνε, οι αναμνήσεις μπορεί να γίνουν οδυνηρές, παλιές αγάπες έχουν τώρα μπει στα κατάβαθα της ψυχής μας. ΣΚΟΡΠΙΟΣ αυτός ο μέγα ΔΑΣΚΑΛΟΣ μας λεει να αφήσουμε πλέον πίσω οτι δεν μας γεμίζει. Πήραμε ενα ισχυρό μαθημα και μας αποκαλύπτει την δυσκολία να αντιμετωπίσεις το παρελθόν και να μην ΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣ τον εαυτό σου. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΟΥ = ΠΑΡΑΔΙΔΕΣΑΙ, που? μα στα χέρια του ΘΕΟΥ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.