ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.



Σε αυτό το μυστήριο ζώδιο μπορούν να εξελιχθούν υπέροχοι χαρακτήρες η να βρούμε τον χειρότερο και εκφυλισμένο άνθρωπο.  Οι άνθρωποι με ΣΚΟΡΠΙΣΙΑ ενέργεια έχουν κάθε ευχέρεια να γίνουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ – ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΙ με μεγάλο ενδιαφέρον να βοηθήσουν.

Ο Σκορπιός θα ζήσει σε ΔΥΟ ΑΚΡΑ, σε δυο διαφορετικές προσωπικότητες, ο κακός και ο καλός!

Εδώ Θα βρείς έναν ΔΑΣΚΑΛΟ έναν ΜΥΣΤΗ που θα σε καθοδηγήσει μέσα από τις Βαθύτατες Εμπειρίες της Ψυχής του. Ξέρεις Γιατί?

Γιατί έχει καταλάβει το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, γνωρίζει την Τοξικότητα και αυτό που αναζητά είναι η ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ η καθαρή ΕΝΟΡΑΣΗ. Έχει ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το ΚΕΝΤΡΙ ΤΟΥ. Ο θετικός ΣΚΟΡΠΙΟΣ εξυψώνει δεν θέλει να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ κανέναν.

Λίγοι είναι αυτοί που θα περάσουν ΤΗΝ ΠΥΛΗ και θα καταφέρουν να ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ αυτου του ζωδίου. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους- η μυστική αποστολή τους είναι να ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, κατι που θα τους οδηγήσει να ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ όλα τα προηγούμενα 7 ΖΩΔΙΑ, 7 ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, μιας και ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ως το 8 σημείο του ΖΩΔΙΑΚΟΥ θα φέρει τις ισορροπίες. Τώρα ίσως καταλαβαίνουμε γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το κεντρί του.

Όταν ζεί με το ΚΕΝΤΡΙ του, τότε ζει μόνο για τον εαυτό του, ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ, γίνονται ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, Απαιτητικός, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, σκληρός και έχει ένα ταλέντο να βρίσκει τα σφάλματα των άλλων. Υποφέρει από ΑΓΝΟΙΑ και ΛΑΓΝΕΙΑ, εκεί εχει καταφύγιο η ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΗ φύση του. Η ενέργεια του συσσωρεύεται στο Αναπαραγωγικό σύστημα και όλες του οι ζωτικές δυνάμεις ΣΚΟΡΠΙ-ΖΟΝΤΑΙ σπαταλούνται στην σεξουαλικότητα με αρνητικό τρόπο, τα άτομα γίνονται δαίμονες και εξαπατούν δίχως τύψεις. Δεν θα υπολογίσουν αν προκαλούν δυστυχία η μόνιμες ψυχικές βλάβες σε  άλλους ανθρώπους, το αντίθετο μάλλον θα χαρούν που κατάφεραν τέτοιο χτύπημα, θα χαρούν για το πως έγιναν ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ και σκληροί, με αυτό τον τρόπο ρουφάνε δύναμη και ενέργεια.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τώρα όταν σου αναφέρω ότι πρέπει να βγει ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ το ΚΕΝΤΡΙ.

Όταν είναι ΚΑΚΟΙ να ξέρεις ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ που είναι κακοί, η ψυχή τους γεμίζει με την δυστυχία που προκαλούν σε άλλους, ετσι αυτό το ζώδιο βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο ΣΚΟΤΑΔΙ και την ΑΜΑΡΤΙΑ.

Όταν ζουν  μέσα από το ΦΩΣ της ψυχής του, τότε φωτίζονται και οι ΨΥΧΙΚΕΣ τους ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Όταν η αυτό συνείδησή τους φτάσει σε μεγάλα επίπεδα προικίζονται με τέτοιες ΔΥΝΑΜΕΙΣ όπου ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΤΑΙ σε μεγάλους ΜΥΣΤΕΣ. Η ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, δηλαδή,  η ψυχική τους διόραση, τους δίνει ΜΑΤΙΑ και βλέπουν έναν άλλο ΚΟΣΜΟ, εισέρχονται στον ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ με ζήλο αλλά με μεγάλη ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, διότι η ΨΥΧΗ τους κατευθύνει. Έχουν ΟΞΕΙΑ ΚΡΙΣΗ κρίνουν δίκαια, διαθέτουν γρήγορη σκέψη μπορούν να αντιληφθούν σκοπό και το νόημα όλων αυτων που συμβαίνουν γύρω τους. Εισέρχονται σε άλλες διαστάσεις και «πιάνουν» την ενέργεια. Με τέτοια δύναμη όταν τιθασεύουν την εσωτερική παρόρμηση γίνονται ΣΟΦΟΙ θεραπευτές αναπτύσσουν την ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ και βοηθάνε τους γύρω τους.

Όταν στρέφονται στις κατώτερες ενέργειες γίνονται ζηλόφθονοι, αυστηροί, σκληροί, άσπλαχνοι και εμπλέκονται ΚΑΡΜΙΚΑ σε ΤΡΑΓΙΚΕΣ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ υποθέσεις, και φυσικά θα ισχυριστούν ότι δε φταίνε ποτέ αυτοί αλλά τους ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ κάποιοι άλλοι. ΑΥΤΟ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ και ΠΛΑΝΗ.

Στις κατώτερες δυνάμεις θα γίνουν ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ, Μαύροι Μάγοι, αλαζόνες νομίζοντας ότι έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο πνευματικότητας, εδώ το κεντρί το στρέφουν μέσα τους, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ- ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ γιατί όταν αντιληφθούν την πλάνη τους, ότι τελικά δεν είναι μοναδικοί πέφτουν σε κάταθλιψη.

Διαθέτουν θαυμαστές δυνατότητες και μέσα τους συνυπάρχουν η σιωπή των ΙΧΘΥΩΝ και η αντοχή του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

Τώρα που διάβασες τον βασικό κορμό ήρθε η στιγμή των απόκρυφων αποκαλύψεων για αυτό το ζώδιο.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ έχει ως ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ τον ΑΡΗ, μα θα μου πεις, όχι, έχει τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.

Στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ Αστρολογία ο ΑΡΗΣ είναι ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

Μα γιατί θα με ρωτήσεις.

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, είναι η διπλή φύση του ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ η

θα μεταμορφωθεί σε ΙΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ και ΜΥΣΤΗ

η θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ πολεμιστής που διψάει για πόνο και αίμα.

Ξέρεις πόσης δύναμη χρειάζεται ώστε ο ΑΙΜΟΧΑΡΗΣ πολεμιστής να μην αισθάνεται οίκτο? Να μη νιώθει τύψεις για τις πράξεις του?

Αυτό μόνο ο ΑΡΗΣ μπορεί να του το δώσει. Όμως και αν γίνει ΜΥΣΤΗΣ για να μπορεί να τιθασεύσει την ενέργεια χρειάζεται η ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ δύναμη του ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ είναι ο σύμμαχος του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ μπορεί να αντλήσει ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ενέργεια από τη ΔΥΝΑΜΗ του ΑΡΗ. Όμως ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ έχει και δυο ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. Την ΑΦΡΟΔΙΤΗ και την ΣΕΛΗΝΗ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται σε ΦΘΟΡΑ και η ΣΕΛΗΝΗ σε ΠΤΩΣΗ, εκει ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ σε αυτά τα μέρη δεν ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ σπίτι του. Δεν αισθάνεται άνετα. Δεν καταλαβαίνει την βαθύτητα των σχέσεων και δεν αντέχει την ψυχική ευαισθησία. Όποτε λοιπόν βλέπεις Νεα Σεληνη η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ΣΚΟΡΠΙΟ να θυμάσαι ότι ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ δυσκολεύεται πολύ. Δεν καταλαβαίνει εύκολα τι σημαίνει κάνω σχέση , δεν καταλαβαίνει εύκολα τον ψυχισμό των άλλων ανθρώπων.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ κυβερνά τον 8 Οίκο, ο οίκος του Θανάτου, της Αναγέννησής, της σεξουαλικής πράξης, των χρημάτων οι Αρχαίοι τον ονόμαζαν Επικαταφορά. Ξεκινά η πτώση, η κατάβαση.

Σου έχω ακόμα μια αποκάλυψη όμως, υπάρχουν 3 κατηγορίες ΣΚΟΡΠΙΩΝ ανα ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ αλλά υπάρχουν και 30 ΣΚΟΡΠΙΟΙ διαφορετικοί μεταξύ τους.

30 Μοίρες 30 ΣΚΟΡΠΙΣΙΕΣ ενέργειες, 30 τουλάχιστον - 30 διαφορετικοί ΣΚΟΡΠΙΟΙ, μεταξύ τους, πολεμιστές, φιλόσοφοι, δάσκαλοι και πανούργοι, τυχεροί και ταραγμένοι, διπλωμάτες και ανασφαλείς, ισχυροί χαρακτήρες αλλά και διασκορπισμένοι, βαθύτητα πνεύματος αλλά και απάθεια ,ευθύτητα αλλά και ζήλια άσωτοι και ανεξάρτητοι. Μοίρες ΣΚΟΡΠΙΣΙΕΣ που όλες τους όμως οδηγούν στο ΥΨΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ αλλά και το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ τους.

Το κάθε ζώδιο έχει ένα ΠΕΡΠΩΜΕΝΟ που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ πρέπει να νικήσει την ΚΤΗΝΩΔΗ φύση του και να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ. Να αφαιρέσει το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ το κεντρί του και να αναγεννηθεί.

Και οι 30 Σκορπιοί μέσα από αυτές τις 30 μοίρες έχουν ΣΚΟΠΌ, αλλά για όλους ανάλογα με την μοίρα που του ΕΛΑΧΕ πρέπει να αναγεννηθεί.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ αυτό το ζώδιο φτάνει σε άλλα επίπεδα πνευματικά, γίνεται απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!


https://tinyurl.com/yamw7jwm




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο