ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 16 ΜΟΙΡΑ

 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

16 ΜΟΙΡΑ








Μια σημαντική Πανσέληνος στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η Πανσέληνος είναι γλυκιά μα δυνατή, γιατί η ΣΕΛΗΝΗ λατρεύει να βρίσκεται στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ, εκεί αισθάνεται την σιγουριά, εκεί ΛΑΜΠΕΙ πραγματικά!
Τι μας λέει όμως αυτή η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, ξέρεις ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΣΟΥΝ για 6 μήνες για αυτή την ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ!
Το να είσαι ζωντανός, το να ρέει μέσα σου ζεστή ενέργεια! φωτιά!, το να νιώθεις, το να καλωσορίζεις κάθε σου μνήμη, πραγματικότητα η πιθανότητα, «σημαίνει» ότι αυτό που σου συμβαίνει λέγεται ΖΩΗ.!
Στις ζωές μας πολλά συμβαίνουν, η ζωή συμβαίνει, μια κίνηση, μια αλλαγή, ενας χωρισμός η μια ανακάλυψη, μια αποκάλυψη, κάτι που μας σημάδεψε στη ζωή, όλα αποθηκεύονται στις μνήμες μας και βαθιά στα κύτταρά μας. Το «σώμα» μας κρατά κάθε διάσταση των συναισθημάτων μας.
Η ζωή είναι ένα πολύτιμο ΔΩΡΟ της ύπαρξης, το να ζείς, να έχεις χαρά, το να επιτρέπεις όλο το ουράνιο τόξο των εμπειριών αλλά και το να βρίσκεις πως θα τα καταφέρεις σε αυτή τη ζωή , χρειάζεται και κότσι και πείσμα! Πόσο ΤΑΥΡΙΣΙΟ! Χρειάζεται ΘΕΛΗΣΗ να καταφέρεις να παραμείνεις στην πορεία σου. Ο πυρήνας της ψυχής σου σε εφοδιάζει με όλη αυτή τη την δύναμη.
Ξέρεις κάτι?, όλες οι ΣΕΛΗΝΕΣ και ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΙ πάνε και έρχονται, ο ΤΑΥΡΟΣ όμως θέλει να μείνει.
Κάθε ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και όμορφη με τις δικές της ενέργειες και απαιτήσεις μας ανοίγει σε νέους συναισθηματικούς κόσμους. Ο ΤΑΥΡΟΣ μας διδάσκει πως να βρίσκουμε την ΑΞΙΑ ΜΑΣ! Κανένας δεν θα μας τη δώσει παρά μόνο εμείς. Το μυστικό κλειδί εδώ είναι η ΑΞΙΑ μας και ο ΑΥΤΟ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΑΣ, πόσες φορές έχει πει, δεν αξίζω, ποιος – ποια είμαι εγω!
Όχι ο ΤΑΥΡΟΣ εδώ με την ΠΑΝΣΕΛΗΝ έχουν έρθει να σου αλλάξουν τη γνώμη σου για τον εαυτό σου.
Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ λατρεύεται από τον ΤΑΥΡΟ, μας διδάσκει την ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, την θέληση, τον βράχο μέσα μας, ο ΤΑΥΡΟΣ εδώ διδάσκει, χτίζει, μειώνει ΤΑΧΥΤΗΤΑ, διασκεδάζει, περνά καλά, ΤΡΩΕΙ ναι ναι ΤΡΩΕΙ καλά και γεύεται υπέροχες μυρωδιές και φαγητά, χαίρεται με τον ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ εαυτό του, κοιμάται και ξεκουράζεται αρκετά, παραμένει ψύχραιμος και συνεχίζει μέσα από τις δυσκολίες με ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΙΣΜΑ.
Αυτή η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ είναι γλυκιά, είναι ΔΥΝΑΤΗ, ισχυρή, αυτή η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ έχει ως ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ την ΑΦΡΟΔΙΤΗ, που την κάνει ακόμα πιο λαμπερή , απαστράπτουσα. Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον 3 οίκο είναι σπίτι της, είναι στο χώρο της, και μαζί με την ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ αυτές οι 2 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΘΕΕΣ αμφισβητούν! Αμφισβητούν, για το πως πρέπει να είναι οι σχέσεις, αμφισβητούν, τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ την καθ’αυτή ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αμφισβητούν τον ΑΡΗ, και την εμμονή του για το πως πρέπει να είναι τα πράγματα, στις σχέσεις, στις συνεργασίες, τι σημαίνει να είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ και ποια η θέση σου, αλλά το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν ΑΡΗ να σου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ την αξία σου. ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΕΣ απλά περνάνε το μήνυμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ!
Θα σου αποκαλύψω δυο μικρά μυστικά, το ΠΡΩΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ο ΟΥΡΑΝΟΣ βρίσκεται σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ και μαζί τους ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ. Με τον ΟΥΡΑΝΟ εκτός από τα ξαφνικά γεγονότα θα βρεις στον ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ και ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ μαθήματα που θα ΒΡΕΙΣ στον ΔΡΟΜΟ σου, σύμφωνα πάντα με τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σου ΧΑΡΤΗ και τις πράξεις σου και τις αποφάσεις σου που πήρες πριν από 6 μήνες. Τι σημαίνει όμως ΚΑΡΜΑ ΕΔΩ? ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ αυτό σημαίνει!
Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ γεννιέται στην 16 Μοίρα, το ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, είναι, ότι ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ πρέπει να μείνουν ΜΥΣΤΙΚΑ, δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις σε όλους τα σχέδια σου.
Αυτή η 16 ΜΟΙΡΑ έχει ένα ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ,
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΠΑΘΙΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΣΩΝ.
Εδώ ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ μετατρέπεται σε ΜΑΧΗΤΗ/ΤΡΙΑ. Για ποιο πράγμα όμως ΠΟΛΕΜΑΣ?
Για το πνευματικό ΦΩΣ μέσα στην ΨΥΧΗ. Αγωνίζεσαι ενάντια σε ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ και ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις και της ΥΛΗΣ και της ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ. Τώρα πρέπει να ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙΣ, να αναγνωρίσεις ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ, τις δυνατότητες σου, τις ικανότητες σου, που τόσο ΑΚΟΜΨΑ και ΩΜΑ αυτός ο κόσμος θέλει να σου τις πάρει. ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΣΟΙ παλεύουν μάχονται, Τα λόγια, η νόηση μάχεται με τη φωτιά, την ενέργεια, την δημιουργία, μαλώνουν για το ποιος έχει δίκιο. Το μόνο όμως που θέλουν είναι να αναγνωριστεί η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.
😍Περισσότερα μυστικά αλλά και όμορφες αναλύσεις σε περιμένω αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ να τα πούμε!.
Κάνε εγγραφή πάτα εδω αν θες, https://tinyurl.com/yamw7jwm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.